Over Klimaatservice Gouda

Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is transparantie een belangrijke zaak. Daarom vertellen wij u graag iets over onszelf.

Klimaatservice Gouda is een ervaren en dynamisch bedrijf, met service hoog in het vaandel. Wij richten ons dan ook altijd op de wens van de klant en bieden onze volledige samenwerking en professionele service.

Naast dat Klimaatservice Gouda zich toespitst op klanttevredenheid, door middel van de service die wij bieden, beschikken wij ook over het keurmerk van KvINL. Dit keurmerk geeft aan dat Klimaatservice Gouda een erkend bedrijf is dat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en montage van gasapparatuur.

KvINL? Wat houdt dat in?

KvINL (Kwaliteit Voor Installaties Nederland) is een keurmerk dat is ontstaan na de fusering van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Zij staan voor de installatie waarborging in de installatiesector. Wilt u meer weten over het KvINL? Klik dan hier om naar hun website te gaan!

Sponsor

Klimaatservice Gouda houdt van sport. Hier dragen wij graag aan bij. We sponsoren de rugby club RFC Gouda. 

Teamfoto van Gouda’s Glorie.